you

El passat 21 de juny l’actor gavanenc Víctor Emil va assistir, al teatre Magno de Madrid per la celebració del segon aniversari del canal YOU! TV, en el qual participa com a presentador. La gala va servir també per inaugurar la celebració de l’Orgull estatal i va estar farcida d’artistes, cares conegudes i actuacions en directe. YOU! TV és l’únic canal de televisió temàtic LGTBI+ del món produït en espanyol, tot i que té cabuda per a tota mena de públic. Emil destaca que “jo treballo com a presentador en determinats programes, perquè al final obren les portes no només a la comunitat LGTBI. Jo, per exemple, que no hi pertanyo, estic col·laborant amb el canal, i crec que és una cosa fonamental per entendre que no és exclusiu”.

Víctor Emil participa en programes culturals, entrevistes de carrer i programes especials, com la presentació dels V Premis Berlanga de Castelló. Es mostra molt content, perquè “el canal té una varietat de programes molt àmplia. Per tant, pots veure programes de cuina, magazins, programes d’humor… Crec que és molt important destacar que hi ha aquest tipus de canal aquí a Espanya, que és de producció pròpia, que abraça tot el contingut d’aquesta comunitat, d’una manera despreocupada i sense política pel mig”.

YOU! TV és un canal privat de televisió que es distribueix a través de grans plataformes de televisió com Perseo TV, +Media i altres, disponible a diversos milions de llars de tot el món. A més, disposa de la seva pròpia plataforma de televisió i arriba a l’usuari final a través de subscripció.

L’actor gavanenc combina la seva aparició al canal amb altres feines, i assegura que “aviat us diré noves coses perquè tinc molts projectes, i un de molt gran que tinc moltes ganes de què surti, però encara no puc dir res”.