Víctor Parrado a Gavà

El monologuista Víctor Parrado arriba a l’Espai Maragall de Gavà per compartir el seu bon rotllo, la seva bona energia i la seva visió positiva de la vida el muntatge “La Noche de Parrado” que durant el mes d’agost també passejarà per Madrid. Ell és un artista somiador, dinàmic i proper; d’aquests que et donen conversa en un ascensor sense que tu li preguntis res, d’aquests que s’aixequen contents un dilluns al matí o dels quals porten pintada un somriure en la cara quan van a recollir el cotxe que se li ha portat la grua.

Parrado, de petit, ja llegia a Paulo Coelho mentre la resta jugaven a les bales. Per això, la seva frase favorita és “tot passa per alguna cosa” i precisament, per aquest “alguna cosa”, té ja 36 anys i segueix solter. Ara compartirà a Gavà les seves anècdotes, el seu punt de vista sobre les relacions actuals i el que ha après en aquest temps de solteria.

Enamorat de la vida, amant de la la zumba, els mojitos de maduixa i les pelis d’amor, es tracta d’un còmic molt afectuós.

Víctor Parrado, llicenciat en Dret a la Universitat Pompeu Fabra, i després de 12 anys treballant de comercial a nivell nacional, decideix donar un gir vida professional i emprendre un nou camí seguint la seva passió: l’humor.

Després de formar-se en el ram dels monòlegs i improvisació en acadèmies com a Set d’Acció, Liceu de la Comèdia, Escola Oficial de Comèdia i Acadèmia Performart de la mà d’il·lustres còmics de Comedy Central (abans Paramount Comedy) i Club de la Comèdia com Albert Boira, Luismi Còmic, Manu Pradas, Quique Macías o Carolina Noriega, decideix llançar-se al circuit professional de Stand Up de Catalunya.

Després d’haver format un duo còmic amb l’humorista Gabby Garceso durant mes de tres anys, va emprendre la seva carrera en solitari, portant el seu espectacle “La Nit de Parrado”.

La funció a Gavà començarà a les 21 hores i el preu de l’entrada és de 10 euros.