basquet minibaix 210316

basquet minibaix 210316La vetllada va comptar també amb actuacions musicals.

Èxit de participació al Mini Baix del CB Gavà

Tot i que la pluja va obliga a endarrerir l’hora d’inici dels partits, una trentena d’equips, vinguts d’arreu de Catalunya, van participar en la competició

El Club Bàsquet Gavà qualifica d’“èxit de participació” i de “competició plenament consolidada” el VII Torneig de Bàsquet Mini Baix celebrat, aquest dissabte, a les instal·lacions esportives de can Tintorer. En el decurs de la jornada, que per culpa de la pluja del matí va haver de començar una hora més tard i va obligar a retallar una mica la durada dels partits, hi van prendre part una trentena d’equips de categories mini i premini vinguts arreu de Catalunya i més d’un centenar de voluntaris. Durant la vetllada també es va poder gaudir de diverses actuacions.

 

Com ja és habitual, a més de la vessant esportiva, també va promoure la vessant solidària ja que l’ONG ACCeDE, vinculada al Club, va ser-hi present novament, amb un estand i un servei de bar. Segons un dels responsables d’aquesta organització, Joaquim Sabaté,“l’ocasió ens permet difondre la tasca de cooperació que estem fent a Etiòpia amb el nostre projecte a l’escola Adengur de Woldiya i per presentar el projecte d’apadrinament dels 120 infants que tenim allà per poder ajudar-los amb material amb l’objectiu que puguin estudiant enlloc de deixar les aules per posar-se a treballar”.

 

Sabaté ha precisat que “hores també estem en contacte amb la Federació Etíop de Bàsquet per posar en marxa, en un termini de 4 anys, un equip nacional”

 

El proper 2 de juliol, l’expedició gavanenca tornarà al país, en un viatge que Sabaté defineix com “una mica diferent”, perquè “el que farem és mantenir contactes amb el Ministeri d’Educació i Esports per posar en marxa una mena de festa del bàsquet en diversos indrets. De fet, la nostra estada culminarà amb la celebració d’una primera festa del bàsquet a l’escola Andegur amb les instal·lacions que hi vam construir”.