psc13:5

psc13:5La candidata socialista, Raquel Sánchez, durant la visita a Mercagavà

Raquel Sánchez “treballarem al costat de tots els eixos comercials de Gavà”

La candidata socialista ha explicat avui les mesures per crear ocupació i fer créixer l’activitat econòmic

Raquel Sánchez ha explicat durant la visita que el PSC ha fet aquest matí al mercat de Mercagavà les propostes per al món del comerç i l’activitat econòmica que presenten pels propers quatre anys “potenciarem tots els eixos comercials de la ciutat, amb nous cicles d’activitats en col·laboració amb els comerciants i farem més suport al comerç de Gavà amb la marca Gavà Comerç de Qualitat i amb més facilitats per a l’estacionament, la reducció dels tràmits per obrir un negoci i l’ampliació de les bonificacions fiscals”.

La candidata socialista ha manifestat que “a Gavà tenim un comerç sòlid que pot donar respostes a totes les demandes de la ciutadania i nosaltres estarem al seu costat”.

Els socialistes han visitat aquest matí les instal·lacions provisionals de Mercagavà “unes instal·lacions provisionals –ha explicat l’alcaldable socialista- només per uns mesos ja que aviat serà una realitat un nou eix comercial a la plaça Catalunya, a la zona Nord de la ciutat”.

Raquel Sánchez s’ha dirigit també als emprenedors i emprenedores “incentivarem lloguers assequibles de locals rebaixant l’IBI dels locals on s’instal·lin”.

  

Visita a Ausiàs March

La candidatura socialista va visitar ahir a la tarda el barri d’Ausiàs March on les qüestions socials van estar molt presents, Raquel Sánchez va assegurar que “hem de continuar transformant la ciutat no només reivindicant les grans infraestructures com l’Institut Bruguers i l’ampliació de l’Hospital de Viladecans sinó també cuidant la pell de la nostra ciutat que son els barris”. La candidata socialista va recordar que el seu programa inclou “que tots els barris tinguin els mateixos estàndars de qualitat”.