Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà
Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà

Viure el Nadal a Gavà, aquest és el missatge que volem fer nostre i que compartim els veïns i les veïnes de la nostra ciutat. Perquè, malgrat tot, volem gaudir del que aquestes festes signifiquen. Volem estar amb la família. Volem veure les cares d’il·lusió dels més petits. Volem fer costat als més grans. Volem que la ciutat respiri l’ambient i la il·lusió que fan especials aquests dies.

Seran unes festes diferents, marcades per una situació sanitària encara molt preocupant. Per això haurem de continuar fent les coses amb màxima responsabilitat. Per això s’estan organitzant cribratges massius, i us recomano que us feu les proves. Però entre tots i totes posarem el millor de nosaltres per viure el Nadal com cal.

La ciutat es vol sumar a aquest desig col·lectiu. Per això tenim més il·luminació i hem instal·lat arbres i motius decoratius a diferents barris de Gavà. Per això hem preparat, com cada any, el programa d’activitats, que tindran en els nens i les nenes els principals protagonistes. Per això es mantenen les campanyes solidàries, que ens conviden a demostrar el nostre compromís. I per això donem suport al comerç local, que a la campanya de Nadal viu el seu moment més important: més que mai, convé que els gavanencs i les gavanenques comprem a les botigues de la ciutat. Aquest també és un compromís que podem fer realitat.

Deixem enrere un any molt complicat, però hem demostrat que la gent de Gavà sap superar les dificultats. No oblidarem fàcilment aquests mesos, i en el nostre record sempre tindrem les víctimes de la pandèmia i totes les persones que han patit. Però quedem-nos amb l’exemple que hem donat, amb els gestos que hem compartit, amb l’afecte que ens hem ofert, amb la capacitat individual i col·lectiva de tirar endavant, amb la molta i bona feina que tanta i tanta gent ha fet. El personal sanitari, els mestres i les mestres, el personal dels serveis públics, els voluntaris i les voluntàries, les entitats, els clubs esportius, els comerciants i els restauradors… A tots ells, a totes elles, una vegada més, el nostre agraïment.

Acomiadem el 2020 i donem la benvinguda al 2021. Ho fem segurament amb més intensitat que altres anys. Amb els millors anhels per a tothom i amb la convicció que la nostra ciutat, Gavà, no es resigna, no es conforma, i manté ben vives les ganes de guanyar el futur. La clau per aconseguir-ho rau en cada idea, en cada projecte, en cada esforç; en definitiva, en els milers de persones que cada dia viuen i fan seva aquesta ciutat única.

Amigues i amics, us desitjo molta salut, molta sort i que mai no perdem la il·lusió i el somriure.

Bon Nadal i feliç any nou!