Voluntarios Itinerantes
Això és el que van aconseguir recaptar en l'acció del passat mes de maig (Foto: cortesia Jaime Mateu)

L’associació Voluntarios Itinerantes torna, com cada primer dissabte de mes, al Centre Comercial Barnasud a fer la seva habitual campanya de recaptació de pinso per animals de protectores. Estaran, també com és habitual, de 9 del matí a 9 del vespre just al davant de les escales mecàniques que hi ha entre les caixes del Carrefour i la botiga d’articles per animals Kiwoko. En aquesta ocasió, però, l’acció servirà per incorporar dues importants novetats a aquesta campanya.

D’una banda, baixaran gossos en adopció de la protectora Animals sense sostre que es passejaran pel recinte amb els seus cuidadors. Els gossos estaran entre les 10:30 hores i les 13:30 hores en horari de matí, i a la tarda entre les 17:30 hores i les 20:30 hores. D’altra banda, l’associació muntarà en el mateix horari un photocall en el que, qui vulgui i vagi amb la seva mascota, es podrà fer una fotografia de qualitat professional que després s’enviarà per correu als interessats de manera totalment gratuïta.

Jaime Mateu, president de l’associació de protecció d’animals, ens ha explicat que “la nostra idea a Barnasud ha estat sempre començar poc a poc, amb una activitat senzilla de recollida d’aliments, però sempre hem pensat que Barnasud podria ser una plataforma de difusió de moltes més coses. Portar els gossos, doncs, era un pas lògic després de tres accions de recapte d’aliments, a més els gossos sempre atrauen més a la gent per venir al nostre estand a conèixer la nostra entitat”.

Voluntarios Itinerantes, doncs, considera que aquesta és “una primera prova per tal que, després de l’estiu, seguim avançant amb noves accions com ara una agility a la part exterior, o alguna xerrada o seminari. La idea és continuar creixent i que la gent s’interessi més per venir”. Mateu ha volgut destacar que “els responsables de Barnasud estan encantats amb aquestes accions, de fet des del principi la qüestió d’anar poc a poc i fer innovacions cada dos o tres mesos a veure com funcionen era una idea conjunta, en tot moment hem tingut les portes obertes i estem molt agraïts perquè amb ells és tot molt senzill”.

Voluntarios Itinerantes
Foto de família amb el recaptat el passat mes de maig (Foto: cortesia Jaime Mateu)