albert-massana-2015
Albert Massana, portaveu Grup Municipal d'ERC

El 21-D es tria entre 155 i neofranquisme o democràcia i autogovern, i qui mana a Catalunya: ciutadans lliures o partits minoritaris. El 27-O nasqué la República, ara cal alimentar-la amb l’esperit de l’1-O.

La precampanya ha començat amb els Jordis i el govern legítim a la presó o a l’exili sense judici ni sentència. És una ofensiva neofranquista per castigar al poble català per no pensar com ells volen, defensar les urnes i complir el mandat democràtic. Exerceixen el poder de forma arbitrària i dictatorial, abusant de l’estat de dret i pervertint-lo en estat de dretes.

A Gavà, el PSC, amb PP i C’s, va votar contra condemnar la violència de l’1-O i contra la llibertat dels presos polítics. Davant d’aquesta actitud partidista, la Raquel ja no ens representa, ni a nosaltres ni a bona part de gavanencs, quan ella i el seu partit defensen l’aplicació del 155 i es manifesten al costat dels de les esvàstiques tatuades, els de la violència com a argument i els que manipulen i menteixen desvergonyidament per dividir la societat catalana. El 155 que la Raquel defensa ha aturat l’ampliació de l’Hospital de Viladecans, en perjudici de tots. I diu que al gener pactarà uns pressupostos ideològics amb la dreta (PP i C’s), que perjudicaran les necessitats socials i culturals de Gavà. La Raquel definitivament ha posat els interessos de partit per damunt dels interessos de la ciutat.

No es pot consentir. Prou tricornis, porres, manilles, violència, censura i autoritarisme. Prou ús partidista de l’Ajuntament. Tenim capacitat i il·lusió col·lectiva per combatre aquesta arrogància, supèrbia i altivesa. Ens posen urnes davant? Omplim-les de vots i de democràcia. I el 21-D ho tornarem a fer. Tornarem a guanyar. Ara és el nostre torn. El torn de la República catalana. Vota democràcia. Vota ERC.