Vox aposta per invertir en seguretat

Vox ha explicat que aposta amb fermesa per incrementar la seguretat ciutadana a Gavà. La formació, que es presenta a les municipals de diumenge amb Marc Cívico com alcaldable, va muntar la carpa de campanya a la plaça de Josep Tarradellas d’es d’on la numero 2 de la llista, Nora Villafranca, va aprofitar per parlar de la situació que pateix la Rambla i en general tot el poble.

Segons Villafranca “hi ha una gran onada de robatoris a persones i domicilis. Aquest dilluns, sense anar més lluny, van intentar ocupar la casa de l’estanquer de la Rambla. Nosaltres volem fomentar el comerç local i que la gent pugui comprar i passejar amb tranquil·litat, com fèiem abans, perquè tenim un poble meravellós que volem gaudir. Es tracta d’un problema greu i important que l’ajuntament no resol perquè està per altres coses. Amb nosaltres hi haurà més patrulles de barri”.

El cap de llista de Vox, Marc Cívico, ha refermat aquest missatge assegurant que “amb Vox al consistori controlarem totes les despeses innecessàries i inútils i ho invertirem en seguretat i en les coses que de veritat importen a la gent”.