Vox defensa els drets del petits propietaris enfront l’ocupació
Juan José Aizcorbe, va estar aquest dimecres a la tarda a Gavà

El cap de llista de Vox al Congrés del Diputats per Barcelona, Juan José Aizcorbe, va estar aquest dimecres a la tarda a Gavà fent campanya electoral. Ho va fer acompanyat dels representants del partit a la nostra ciutat, que van muntar una carpa al passeig Maragall i amb qui va compartir part de la problemàtica que pateix la nostra ciutat, com ara l’ocupació il·legal.

Amb aquest afany es van traslladar fins al carrer Sarrià on, segons va relatar el portaveu local de Vox, Marc Cívico, “és un problema que dissortadament va a més i patim des de fa temps ja que en aquest carrer, i en altres del costat, hi ha diversos locals i també pisos ocupats i hi han hagut intents d’entrar en d’altres. Primer va ser el Centre Cultural on els qui van entrar van acabar marxant robant el coure, o l’antiga llar d’infants Il·lusions del carrer Mas Sellarès que ara està tapiada. En el número 8 del carrer Sarrià és on la situació és més greu perquè hi ha problemes de convivència importants que la policia coneix. Creiem que el govern municipal ha d’actuar per prendre, sobretot, mesures preventives i també espero que després del 23 de juliol, amb Vox al govern d’Espanya, prosperi una llei que permeti que les bones persones visquin en pau”

Juan José Aizcorbe va prometre que Vox treballarà “per la gent de Gavà, Catalunya i Espanya” tot precisant que el fenomen de l’ocupació “és una llàstima i suposa un atemptat a la propietat privada que moltes vegades pateixen els propietaris modestos, gent treballadora que té alguns estalvis. Nosaltres estem al seu costat perquè això no es pot deixar passar. S’ha de denunciar i fer les polítiques necessàries perquè les persones tinguin accés a un habitatge digne, deixant clar que la propietat privada s’ha de respectar i que cal tenir cura per mantenir la pau i els nivells de qualitat de vida”.