Vox defensa la seguretat als carrers

VOX ha esta fent campanya aquest matí davant de MercaGavà. La formació liderada a la nostra ciutat per Marc Cívico ha repartit material propagandístic entre els vianants i els ha demanat el vot el proper 26 de maig. Cívico assenyala estar “content de com està anant la campanya a Gavà” ja que afirma que “són moltes les persones que s’atansen al a nostra carpa i ens mostren el seu suport”.

En matèria de propostes concretes l’alcaldable d’aquest partit a Gavà referma que la gran prioritat és “intensificar la seguretat, l’odre i la neteja en els nostres barris” ja que, al seu entendre, “són assumptes que en els darrers mandats han quedat en l’oblit”. També proposa “recuperar costums i tradicions espanyoles i catalanes com els balls tradicionals o les festes del poble de tota la vida que gaudien els nostres avis i pares i que s’han anat deixant de banda”.

Marc Cívico precisa que “VOX vol ser la veu dels espanyols silenciats, d’aquells orgullosos de la seva bandera i la seva cultura i que es veuen increpats per aquest motiu. A tots ells els volem dir que no estan sols”, i conclou avançant que “seguirem fent política a peu de carrer i estarem al costat de la gent que té problemes i més ho necessita”.