VOX es presentarà a les eleccions municipals a Gavà
Un dels moments de l'acte de VOX a Gavà.

VOX s’ha presentat aquets dissabte a la nostra ciutat. L’acte va estar encapçalat pel seu coordinador general, Javier Ortega Smith, qui va precisar que “hem arribat per quedar-nos, i per entrar a les institucions: primer a les autonòmiques andaluses, i després a les municipals del mes de maig on presentarem llista a Gavà”.

Ortega va voler vol fer arribar “un missatge de valentia” perquè al seu entendre “ja n’hi ha prou de viure agenollats davant dels separatistes” i reivindiquen que “cada pam de Catalunya és Espanya i això és motiu d’orgull”. Ortega també denuncia “els diners malbarats pels qui, d’una banda diuen que Espanya els roba, i de l’altra, s’omplen les butxaques, ja sigui per part de covards fugits a Bèlgica o per la família Pujol durant 40 anys”.

Ortega ha carregat fortament contra PP i Ciutadans “perquè no han estat capaços de frenar el cop d’estat separatista, aplicant un 155 tou, quan el que caldria és haver controlat l’educació i els mossos”.

Santiago Contreras, coordinador de VOX a Gavà va assegurar que “cal lluitar per preservar els nostres béns més preuats”. Per a Contreras “cal ajudar a les famílies espanyoles que no arriben a finals de mes” i en aquest sentit va avançar un parell de les mesures que defensa per Gavà: “habitatge social prioritzant les famílies espanyoles i que comerç i empreses locals contractin primer a aturats de la ciutat”. Contreras va culminar la seva intervenció subratllant que “som la resistència que salvarà la nació i frenarà als colpistes separatistes”.

Val a dir, que aquesta presentació es va celebrar envoltada d’un important desplegament policial. Des de primera hora de la tarda, els Mossos d’Esquadra van tancar tots els accessos a la Torre Lluc i van impedir que el mig centenar de persones que havien acudit al Parc, convocats per la CUP i la Màquia, per protestar contra la celebració de l’acte poguessin acostar-s’hi.