Web Hospital de Viladecans

L‘Hospital de Viladecans compta des d’aquesta setmana amb un nou espai a la seva pàgina web obert a la ciutadania per realitzar online diferents tràmits administratius.

Així, des del nou apartat del web, els usuaris poden consultar dubtes sobre les seves visites pendents, sol·licitar informes, documentació clínica i còpies de les imatges de les proves diagnòstiques, consultar la llista d’espera quirúrgica i, de forma especial, fer arribar al Servei d’Atenció a la Ciutadania del centre suggeriments, comentaris o reclamacions.

L’objectiu de la nova utilitat del web es millorar el servei que l’Hospital de Viladecans ofereix als ciutadans dels cinc municipis per als quals és referent (Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent i Viladecans), posant al seu abast la resolució de diverses gestions sense necessitat de desplaçar-s’hi.

L’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans és l’hospital de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de 180.000 habitants. Està acreditat com a hospital general bàsic d’aguts i té com a hospitals de referència l’Hospital Universitari de Bellvitge, per a adults; l’Hospital de Sant Joan de Déu, per a pediatria; i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat, per a obstetrícia. Juntament amb l’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent forma la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS. Els dos darrers anys ha rebut el premi TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global.

PUBLICITAT