Women’s Night a Gavà a Bauhaus

BAUHAUS, l’especialista per a la casa, taller i jardí, organitza, per aquest divendres a Gavà una nova tongada la Women’s Night: cursos exclusius per a dones en els quals les assistents, independentment del seu nivell de coneixement, aprendran els millors trucs per ser una autèntica ‘manetes’.

Tallers

Els tallers, tots gratuïts i que començaran a les 22 hores. així per exemple s’ensenyaran tècniques d’estampat de paper amb decopacth customizant una capseta de fusta; + a decorar cristall amb les tècniques de pintura per a cristall, donant un punt creatiu a la teva llar; a conrear i decorar amb Suculentes i tècniques de Phototransfer i pintura decorativa amb material reciclat.

Després d’una part teòrica centrada en els materials, les eines i els procediments, les participants posaran en pràctica tot l’après de forma fàcil i divertida.

Les Women’s Night són una de les moltes activitats que BAUHAUS ofereix en el marc de la seva aposta per la filosofia del do it yourself. Al llarg de l’any, l’especialista per a la casa, taller i jardí, imparteix també els tallers “Aprèn i Fes-ho”, cursos gratuïts oberts a tots els públics on aprendre els millors trucs de bricolatge i decoració. A més, BAUHAUS ofereix tallers exclusius per a nens a través del seu Kids Club, on els més petits poden gaudir fent, per exemple, les seves pròpies joguines amb fusta, pintura o paper.

Les inscripcions a totes les activitats es poden fer a través de la web de la companyia (www.bauhaus.es) o al mateix centre BAUHAUS Gavà.