WOW Gavà

WOW Gavà ha posat ja en marxa la seva tradicional campanya de Nadal per dinamitzar les compres als comerços associats en aquestes dates tan assenyalades. Com a iniciativa estrella, torna el sorteig de 1.000 euros que el guanyador s’haurà de gastar en només una hora.

Tal i com ens explica Vanessa Righetti, secretària de WOW Gavà, aquest sorteig “ja el vam fer l’any passat i va tenir molt bona acollida, tant per part dels comerços com per part dels clients. Vam fer un seguiment botiga per botiga i ens va servir per fidelitzar molt als clients i que confiïn en el comerç de proximitat”. Participar en aquest sorteig és molt fàcil: per cada compra que es faci en un dels comerços associats a WOW Gavà es podrà omplir una butlleta de participació, i per tant “quantes més compres es facin, més possibilitats hi haurà de guanyar el sorteig”.

La campanya, però, no acaba aquí. Per exemple, entre altres iniciatives, a la plaça Major hi haurà “un photocall en el que esperem que tothom que ens visiti aquests dies es faci una foto i ens etiqueti a xarxes socials, és una iniciativa que fa molt caliu”.

Segons Righetti, el comerç local encara aquesta campanya amb optimisme: “La veritat és que estem molt satisfets amb les compres que ja s’han començat a fer a finals de novembre, veiem que la gent s’està bolcant en el comerç de proximitat malgrat les campanyes tan agressives de les grans empreses. Poder comprar a prop de casa, fer les compres caminant, l’atenció personalitzada i els consells de l’expert sembla que són coses que agraden molt a la gent”.

A WOW Gavà donen molta importància a aquestes accions al carrer perquè “donen visibilitat a tot el comerç de proximitat, quantes més activitats es fan al carrer s’animen més les vendes”. Es tracta d’activitats que l’entitat organitzat juntament amb l’Ajuntament de Gavà i amb “altres agents com ara entitats o restauradors, perquè al final del que es tracta és de fer un teixit fort per donar a conèixer tot el que és comerç a Gavà i a on tothom surt guanyant”.