T'ho Mereixes!

WOW Gavà té un mes de juliol certament atapeït. No una ni dues, sinó dues activitats són les que tenen previst organitzar, però serà la darrera, el primer T’ho Mereixes! que faran el dissabte 16 de juliol, la que serà “la més important pel poble”, en paraules de Raúl Valle, president de WOW Gavà.

“És la primera vegada que muntem com a tal aquesta activitat”, ens explica Valle, que afegeix que “la intenció és donar les gràcies a tots els nostres clients pel suport rebut al llarg de tota la temporada, i al mateix temps fidelitzar-los i deixar-los clars els avantatges de comprar a les botigues associades a WOW”.

Avantatges que, tal i com Valle ens explica, passen sobretot per “un tracte personalitzat que només pot oferir el comerç de proximitat”.

T’ho Mereixes! serà “una festa” que donarà inici a les 18:00 hores amb jocs d’aigua per als més petits, i que s’estendrà fins la nit amb el repartiment de coca i cava als clients de les botigues associades a WOW Gavà.

La Nit del Client

Per últim, tot i que en el calendari arriba el primer de tot, tenim el WOWGAVÀ Market els propers 8 i 9 de juliol. Es tracta d’una activitat “eminentment d’estiu on posarem carpes a la zona de la plaça Major i el carrer de Sant Pere per tal que els comerços associats a WOW puguin sortir i, o bé vendre els seus productes, o bé donar-se a conèixer”.