WOWGAVÀ regala descomptes de 10€ als primers inscrits a la nova APP

Després de l’exitosa acció comercial WOWFRIDAY, celebrada el passat cap de setmana, la nova associació comercial gavanenca WOWGAVÀ ha iniciat aquest 4 de desembre una acció, amb la posada en marxa de la campanya ‘20×10’, de descomptes especials per a la campanya de Nadal, que servirà per donar el tret de sortida de la nova APP WOWGAVÀ, i rellançar la nova targeta de fidelització.

Així, fins el proper 5 de gener, l’entitat repartirà 5.000€ en descomptes de 10€ per la compra de qualsevol producte, d’un mínim de 20€, entre les primeres 500 persones que es donin d’alta a la nova APP de WOWGAVÀ.

“L’objectiu de la campanya és promoure i dinamitzar el comerç local, i incentivar les vendes durant aquesta campanya nadalenca. Serà el propi client qui fent us de l’APP, podrà reinvertir en el propi comerç de Gavà, i gaudir d’aquest descompte”. afirma Laura Gómez, presidenta de l’Associació WOWGAVÀ.

Més d’una trentena de comerços ja s’han adherit a la campanya20x10. La nova aplicació ja està disponible a Apple Store i Google Play, a través d’aquest enllaç.

Més sobre WOWGAVÀ

L’associació de Comerciants i professionals “WOWGAVÀ” neix l’any 2020, fruit de la fusió de les dues associacions de comerciants de la ciutat, L’Illa del Centre de Gavà i La Unió de Botiguers de Gavà. El propòsit d’aquesta fusió és la suma de forces per crear una entitat més forta i amb més capacitat per ajudar sector empresarial i comercial del municipi.