La Xarxa
Espectacle de La Xarxa al Parc de la Torre Lluc

La Xarxa -Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, torna a la càrrega amb espectacles presencials després d’aquest estiu perquè, tal i com explica Jaume Amigó, membre de La Xarxa Gavà, “la cultura ha de tenir més presència, de fet la que es mereix, és una cosa que tots estem esperant que passi”.

En aquests darrers mesos, La Xarxa Gavà ha acostat el teatre a les famílies amb un projecte online que ha deixat fins ara cinc càpsules al seu YouTube. El divendres 25 estrenaran la sisena càpsula que “serà la darrera d’aquest cicle, no desapareixeran totalment però a partir d’ara volem començar la nova temporada presencial”.

No serà, òbviament, una temporada com les anteriors. Amigó destaca que “l’experiència online ha servit per mantenir el contacte però no es menja d’això i tampoc és el mateix, és important en les arts escèniques que hi hagi una comunicació directa amb el públic present”. Per això deixa clar que “l’objectiu és portar a terme aquesta activitat presencial amb totes les mesures de seguretat pertinents i amb el comportament cívic que estic segur que tindrà el nostre públic per poder gaudir dels nostres espectacles. D’aquesta manera, espero que es torni a normalitzar el consum cultural, en aquest cas el consum d’espectacles familiars”.

Les properes activitats s’anunciaran en aquesta sisena càpsula del divendres, però Amigò ens avança que el 18 d’octubre faran la típica festa d’inici de temporada al Parc de la Torre Lluc. Allà es presentarà “el programa d’aquí a final d’any, és a dir, aquesta represa tranquil·la i segura que volem anar fent”.

Els següents espectacles tindran lloc el 22 de novembre i el 13 de desembre però ja a l’Espai Maragall, la primera data amb un espectacle de màgia i la segona amb un de dansa, música i màgia, “un espectacle plàstic molt vistós que estem segurs que agradarà molt”. Així doncs, “cada mes a partir de l’octubre i fins a final d’any tindrem un espectacle, tot esperant que a partir de gener puguem tornar a una freqüència de dos espectacles mensuals”.

Els espectacles es faran amb les mesures habituals en el sector com ara venda anticipada, aforament reduït, o distància de seguretat entre persones que no pertanyen a la mateixa unitat familiar, entre altres.