Xavier Aznar presenta el seu primer llibre
Xavier Aznar.

El gavanenc Xavier Aznar García presenta aquest proper divendres, 22 de novembre el seu primer llibre. Es tracta de “Las cenizas de Marta”, una novel·la on una mort inesperada i una troballa macabra en les vinyes familiars porten a la protagonista de la història a investigar en el seu passat.

La tasca no serà gens fàcil ja que s’hi barregen interessos familiars, secrets, enveges, somnis trencats i personatges influents que faran que Marta se situï al límit de les seves possibilitats per a esbrinar la veritat.

Marta és una dona que ha viscut la seva infància i joventut en el si d’una família acomodada, però, així i tot, no ho ha tingut tot. Mai ha sentit l’escalf que ofereix una mare lliurada als seus fills ni ha rebut els consells d’un pare protector i pròxim. Ni tan sols recorda haver jugat a l’amagatall amb la seva germana ni tenir alguna baralla amb ella. És com si la vida hagués passat per davant d’ella com qui mira a través de la finestra l’enrenou del carrer.

Un dia però, totes les peces comencen a encaixar quan un simple tràmit amb l’administració fa que es desencadenin una sèrie d’esdeveniments que faran que la protagonista descobreixi què s’amaga darrere de la monòtona i impol·luta aparença dels Valcárcel.

L’acte es farà a la biblioteca Josep Soler Vidal a partir e les 18.30 hores. L’entrada és lliure.