Xerrada sobre la felicitat

La coach i escriptora Ingrid Antolino estarà aquest dimecres a Gavà per guiar una conferència sobre la felicitat, una fita que tots perseguim però que, al seu entendre, “basem en les circumstàncies externes, quan el que cal és canviar el nostre interior”. Antolino, que també aprofitarà l’ocasió per presentar el seu llibre “Infinita Felicitat”, donarà “les eines necessàries per comprendre’ns i acceptar-nos tal com som i per orientar la nostra vida cap a la felicitat i el benestar”.

Segons la ponent “tu no ets les teves circumstàncies” i per tant un pot “pot gaudir la vida des d’un estat intern de felicitat impertorbable”. Per a la coach “es pot ser feliç de forma permanent, malgrat els esdeveniments externs, perquè es tracta d’una decisió” i “estimar resulta clau ja que és el sentiment autèntic que posseeix una qualitat permanent que sobreviu als canvis que registren les emocions, i va més enllà de les experiències humanes que experimentem”.

Ingrid Antolino subratlla que “són les emocions humanes les que canvien, perquè s’experimenten sobre la base de les circumstàncies viscudes” però que si “la teva consciència està en la teva identitat humana experimentaràs emocions de felicitat en funció de les teves experiències. La Infinita Felicitat és possible, però has d’elevar la teva consciència i connectar amb la teva Veritable Naturalesa”.

Ingrid Antolino diu que “Infinita Felicitat és un llibre experiencial on aporto les claus perquè tothom visqui una vida plena, ja que aquesta és una qualitat essencial de la nostra pròpia naturalesa”.

La presentació i la xerrada es faran aquest dimecres, 9 de gener, a la biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, a partir de les 18.30 hores.