xerrades informatives sobre la preinscripció escolar
Aquests dies els centres escolars organitzen jornades de portes obertes per conéixer les instal·lacions i projecte educatiu

La preinscripció escolar per al curs 2022-2023 a educació infantil i educació primària (des de P3 a 6è) serà del 7 al 21 de març i a educació secundària obligatòria (ESO) del 9 al 21 de març.

L’Ajuntament de Gavà ha programat dues xerrades per als dies 21 i 22 de febrer a les 18 hores a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal adreçades a les famílies i especialment a les que tenen fills i filles que han de començar P3 i 1r d’ESO. La capacitat de la sala és de 50 persones i no cal inscripció prèvia.

En aquestes xerrades s’explicarà les novetats del procés, la baremació, les zones escolars de la ciutat, la documentació que cal, com han de presentar la sol·licitud de forma telemàtica, etc i es dóna resposta a dubtes i inquietuds que tinguin les famílies.

Portes obertes

D’altra banda l’Ajuntament ha editat un fulletó on es recullen les dades de les jornades de portes obertes dels centres públics i concertats de la ciutat. En aquestes jornades les famílies poden conèixer les instal·lacions de les escoles, col·legis i instituts de la ciutat així com el projecte educatiu que es duu a terme.

Calendari de la preinscripció 2022-23

El Departament d’Educació de la Generalitat ha establert el següent calendari de preinscripció:

  • Infantil i primària: la presentació de sol·licituds va del 7 al 21 de març.
  • Educació secundària obligatòria: la presentació de sol·licituds va del 9 al 21 de març.
  • Batxillerat: la presentació de sol·licituds va del 20 al 26 d’abril.
  • Cicles formatius de grau mitjà: l’alumnat que estigui cursant 4t d’ESO podrà fer la presentació de sol·licituds del 20 al 26 d’abril, mentre que la resta de l’alumnat la farà del 17 al 23 de maig.
  • Cicles formatius de grau superior i d’arts plàstiques i disseny:  va del 25 al 31 de maig.