Xocolatada a Can Tries
L'Alcaldessa Gemma Badia també ha participat de l'activitat

La nova junta de l’Associació de Veïns de can Tries ha organitzat una xocolatada popular al barri. L’objectiu d’aquesta activitat, segons ha explicat el nou president de l’entitat, David Lozano, “ha estat fet la presentació, més o menys oficial, dels nous càrrecs perquè, si bé és cer que som un barri petit i tots ens coneixem, creiem que valia la fer-ho per prendre contacte amb la gent”.

El berenar, celebrat aquest dissabte a la tarda, es va fer al centre cívic, però a la zona exterior, com a mesura de precaució per la pandèmia i es va muntar una taula per inscriure possibles nous socis i és que, des de l’associació aposten per “incrementar la massa social, i sobretot per reprendre les moltes activitats que hi havia al casal que hi abans de l’escat de la crisi sanitària”. Per a Lozano “és important mantenir viu aquest esperit per fer pinya i mantenir la cohesió”.

L’alcaldessa Gemma Badia, qui també ha acudit a la presentació, ha destacat “l’empenta i joventut d’aquesta nova junta que segur que aportarà noves idees per reactivar la vida al barri”.

Entre les activitats ja programades, i que en principi es mantindran si no hi ha noves restriccions, hi ha la sortida a la muntanya, amb els infants, per anar a buscar el Tió que es farà el proper diumenge 19 de desembre.