Xocolatada solidària al Bon Soleil
Xocolatada solidària al Bon Soleil

La Fundació Antonio Cabré i el col·legi Bon Soleil de Gavà continuen donant suport a la recerca per a millorar els tractaments contra el càncer infantil i per a acostar-nos una mica més al somni que tots compartim: que un dia tots els infants i adolescents que pateixen càncer tinguin la possibilitat de curar-se

Com que encara ens trobem en una situació de pandèmia, l’organització serà la mateixa que l’any passat. Al matí s’oferirà als alumnes de la Primària i Secundària un got de xocolata calenta i un tros de pastís a canvi d’una donació d’1 euro que es lliurarà per complet a aquesta causa.

Val a dir, que els pares no podran assistir al centre enguany. No obstant això, els oferirem xocolates quan vinguin a buscar als seus fills. I si ho desitgen, podran fer un donatiu aquí

En l’edició anterior, gràcies a totes les escoles, institucions i empreses que van prendre en aquesta iniciativa, la XOCOLATADA SOLIDÀRIA va aconseguir recollir 202.490€. No obstant això, la participació va ser molt menys important que en anys anteriors a causa de la pandèmia, i per tant també la suma recollida.

La Fundació Antonio Cabré treballa per conseguir millores immediates i duradores en la qualitat de vida dels nens, adolescents i joves més necessitats a través de la cooperació al desenvolupament amb un enfocament en l’educació i en la salut amb la finalitat de promoure i impulsar un món més just i solidari, permetent als nens, adolescents i joves, a les seves famílies i al seu entorn satisfer les seves necessitats bàsiques i augmentar les seves capacitats per a participar i conviure en la societat on viuen.