XXXII Torneig Vila de Gavà

Les instal·lacions esportives de Can Torelló acullen, a partir de demà, divendres 14 d’octubre, i fins diumenge, dia 16, la 32ª edició del Torneig Vila de Gavà organitzat pel Club de Beisbol i Softbol Gavà. La competició, que compta amb la col·laboració la Federació Catalana Beisbol Softbol, l’Ajuntament de Gavà i el Consell Català de l’Esport, es reprèn després de 3 anys d’aturada forçosa arran de les restriccions derivades de la pandèmia.

Des de la organització és mostren “molt il·lusionat de poder recuperar aquest esdeveniment esportiu anual amb les mateixes condicions i dates” on diuen hi han abocat “molta feina i esforç” i on asseguren que “es podrà gaudir d’un gran nivell europeu de joc i qualitat”.

Equips participants

A més del CBS Gavà, prendran part en el torneig els italians dels Angels Nettuno, els Lions Nettuno i els Crocetta Parma, els txecs del B. Academy i els britànics London Archers. A nivell nacional es comptarà amb la presència dels Jabatos de Huesca i dels CBS Barcelona, Sant Boi i Viladecans.