zona blava

Des de l’1 d’agost i fins que acabi el mes, la zona blava de Gavà és de franc. Una mesura que s’implementa cada any durant aquestes dates amb l’objectiu de facilitar que la ciutadania pugui gaudir del seu temps d’oci al centre de la ciutat. La manera més gràfica de comprovar que la zona blava és gratuïta durant tot el mes és atansar-se a algun dels parquímetres. Tots ells estan fora de servei i amb una coberta que tapa els seus controls.

L’Ajuntament de Gavà impulsa aquesta mesura tot i que altres municipis, com ara Barcelona, van canviar aquest model fa uns anys. A la nostra ciutat, però, es manté.

En total, durant aquest mes queden lliures per estacionar més de 250 places que la resta de l’any són de pagament i de temps limitat. Aquests espais d’aparcament estan ubicats al voltant de la Rambla i de l’Illa del Centre, les àrees de més activitat comercial.

A partir del 31 d’agost el control d’aparcament en la zona blava tornarà a ser de pagament per tal d’afavorir la rotació de vehicles que estacionen al centre de la ciutat.