100 anys del Sagrat Cor en fotos

El Museu de Gavà acull, aquest dies, una exposició fotogràfica sobre els 100 anys d’història del col·legi Sagrat Cor. Es tracta, segons ha explicat el director del centre, Juan Ruiz, “d’un conjunt de 20 plafons amb instantànies que recullen moments de les 4 etapes del col·legi amb els seus 4 titulars en la direcció i gestió: Pepita, Maria Eugènia, el senyor Fernández i ara els seus fills, els germans Fernández Rivero amb un recorregut cronològic, no només de les nostres aules, sinó també de la pròpia ciutat”

Ruiz explica que “el treball de recopilació d’imatges dels primers anys s’han cercat a través del fons del Centre d’Història” i que “el més difícil ha estat fer la tria”

En l’acte d’inauguració de la mostra, que va tenir lloc dimarts a la tarda, hi acudí la inspectora del Departament d’Educació de la Generalitat, Anabel Rodríguez, qui va assegurar que “un centre pugui perdurar 100 any i segueixi ben viu és un mèrit col·lectiu i un tresor que cal preservar” i ha posat en valor “la professionalitat i qualitat humana del seu equip docent” s or segueixi ben viu ntre pugui perdurar 100 any i segueixi ben viu. Rodrmailei si aixo iva i delahjauamtemt e sun trés

El tinent d’alcalde de l’àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament, Germán Barrena, ha destacat “la bona tasca del centre” que, “amb aquesta exposició, mostra el seu esforç i la seva trajectòria”. Segons Barrena “és motiu de satisfacció veure com el col·legi segueix amb força, i és un centre de referència a la ciutat amb una gran dedicació, la qual cosa és molt valorat per alumnat i famílies”.

Recordem que durant tot aquest curs el Sagrat Cor ha organitzat diferents actes de commemoració als qual cal sumar el ser tema de la present edició dels Jocs Florals Escolars el lliurament de premis dels quals es farà aquest dissabte a l’Espai Maragall. També són els protagonistes de l’activitat de la guia educativa “Un clik pel Barri”, on els alumnes de quart d’ESO presenten les fotos que han fet del centre a la biblioteca Josep Soler Vidal. La celebració culminarà amb els actes del festival final de curs i una excursió que es farà al setembre.