12.000 mascaretes
L’Ajuntament distribuirà 12.000 mascaretes donades pel govern espanyol

L’Ajuntament de Gavà distribuirà 12.000 mascaretes quirúrgiques que han estat donades pel govern espanyol. El repartiment es farà entre col·lectius vulnerables on aquests dispositius de protecció individual fan molta falta.

mascaretes
L’alcaldessa, inspeccionant les mascaretes aquest migdia

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, ha precisat que les mascaretes “es distribuiran entre usuaris del Banc d’Aliments i aquelles famílies i persones que considerem que estan en situació de vulnerabilitat. També lliurarem mascaretes als treballadors dels serveis essencials així com també als centres educatius en funció de les seves necessitats”. Tanmateix, també es farà extensiu aquest lliurament de mascaretes “a col·lectius com ara el de la gent gran, que d’aquí a uns dies comencen a poder gaudir de les activitats que hi ha programades en els diferents equipaments i casals municipals”.

L’alcaldessa s’ha mostrat “molt satisfeta d’haver rebut aquest material tan necessari que la delegació del govern espanyol ha fet arribar als ajuntaments. És cert que ara no hi ha problemes d’abastiment de mascaretes, però sense dubte hi ha molta gent que les necessita perquè el seu ús s’ha convertit en una necessitat bàsica, i per tant hem de garantir que la nostra ciutadania, i especialment la més vulnerable, tingui accés a un material sense el qual ara no podem passar ja que la protecció de la nostra salut individual i col·lectiva depèn en gran part d’un ús correcte i adequat d’aquestes mascaretes”.

mascaretes
Les 12.000 mascaretes