14-F
Papereta de la candidatura d'En Comú Podem-Podem En Comú

Membres d’En Comú Podem-Podem En Comú (ECP-PEC) han llegit aquest matí davant la premsa local unes consignes orientades a demanar el vot a la ciutadania per la candidatura que encapçala Jéssica Albiach en les eleccions del proper 14-F. Els que han llegit el text són, en aquest ordre, Julián Expósito, Maria Luisa Herrero, i Manuel Francisco Sandoval.

En el text llegit comença dient que “el nostre vot ha de valer per ser alternativa al govern d’Esquerra i Junts per Catalunya, fer una política per i pel poble, i per tallar el pas a l’extrema dreta”. S’apel·la després als electors destacant que “si podem actuar hem de votar, necessitem un govern d’esquerres amb la suficient força per posar en primer pla polítiques útils per la majoria”.

Per últim, els comuns han volgut posar de manifest que “portem molts anys aguantant les retallades que han anat afectant a l’estat del benestar, és l’hora de creure que podem ser-hi a la Generalitat i podem solucionar això creant-nos un escut protector per a tota la societat”.