2 carrers tallats per obres aquest dimarts
Aquest tram del carre de la Mare de la Déu Mercè estarà tallat 5 dies.

L’Ajuntament de Gavà ha fet saber a través de les seves xarxes socials que aquest proper dimarts, 15 de desembre, caldrà tallar temporalment dos carrers dela ciutat per l’execució d’obres.

D’una banda, la circulació rodada quedarà afectada per obres al carrer de la Mare de Déu de la Mercè, entre els carrers de Rius i Taulet i el de Vila i Vilà. El tall s’allargarà fins el proper dia 19 de desembre, a la tarda.

L’altre tall de circulació es produirà al carrer Rectoria, 3-5, entre les 14 i les16 hores per les obres d’un particular.

Altres modificacions viàries ja vigents

També us recordem que, des de fa alguns dies, el carrer de Marc Grau i el passatge de Dolors Clua han canviat el seu sentit de circulació.

Això vol dir que o dir que els vehicles que fins ara enfilaven el carrer de Marc Grau de pujada, per sortir a mà dreta fins al carrer Mare de la Déu de Bruguers, ara reben els cotxes de baixada, de manera que poden accedir a la plaça de Dolors Clua. Per sortir pugen pel passatge de Dolors Clua que, enlloc de ser de baixada, passa a ser de pujada.