20 multes durant el cap de setmana per imcomplir les mesures anti covid
Control de vehicles divendres al migdia.

L’Ajuntament de Gavà ha fet saber que la Policia Municipal de Gavà ha interposat una vintena de denúncies, durant el cap de setmana, per incomplir les restriccions anti-Covid decretades per la Generalitat de Catalunya.

D’una banda es van establir 8 dispositius policials de pas en diversos punts d’accés a la ciutat i es van controlar 126 vehicles.

En total, els agents van interposar 20 denuncies; 16 relacionades amb la restricció de mobilitat i 4 per no portar mascaretes.

Val a dir que els Mossos d’Esquadra van desplegar un total de 200 controls policials en diferents punts de carreteres i autopistes per restringir la mobilitat i evitar el desplaçament cap a segones residències. Un miler d’agents van treballar en aquests controls, dissenyats en el marc del dispositiu Oris que el cos va posar en marxa per la crisi del coronavirus.

L’inspector en cap de la Policia Municipal de Gavà, Pedro Fernández, explicava divendres que “volem comprovar que la mobilitat dels cotxes estigui justificada, i per això els conductors han de presentar la declaració signada o altres documents que demostrin que poden entrar i sortir, ja siguin documents de l’empresa o mèdics, per exemple. En cas de no ser així s’interposa la denúncia pertinent de 300 euros, en endavant”,

Fernández explicava també que “des de que s’ha decretat el toc de queda nocturn ja no es veuen grups de joves a la nit ni es fan “botellons”.

PUBLICITAT