La Policia controla que no se surti del terme sense permís

La Policia Municipal de Gavà, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, vetllen per tal que es compleixin les noves restriccions anti-Covid decretades pel Govern de Catalunya amb l’objectiu de frenar la velocitat de transmissió de contagi del virus.

Aquest migdia, amb la prohibició ja en vigor de sortir del terme municipal des de les 6 del matí i durant tot el cap de setmana, agents de la Policia Municipal han muntat un punt de control a l’avinguda de Joan Carles I, just en la rotonda que enllaça amb carretera BV-2041 a Begues.

L’inspector en cap de la Policia Municipal de Gavà, Pedro Fernández, ha explicat que “del que es tracta és de muntar dispositius en diferents punts i en diferents franges horàries i comprovar que la mobilitat dels cotxes estigui justificada, i per això els conductors han de presentar la declaració signada o altres documents que demostrin que poden entrar i sortir, ja siguin documents de l’empresa o mèdics, per exemple. En cas de no ser així s’interposa la denúncia pertinent de 300 euros, en endavant”,

Fernández explica també que “des de que s’ha decretat el toc de queda nocturn ja no es veuen grups de joves a la nit ni es fan “botellons”. Sí que s’ha posat alguna denúncia puntual i també fem controls de pas per constatar que si agafa el vehicle té un motiu autoritzat per moure’s”.

Val adir que els Mossos d’Esquadra desplegaran aquest cap de setmana un total de 200 controls policials en diferents punts de carreteres i autopistes per restringir la mobilitat i evitar el desplaçament cap a segones residències. Un miler d’agents treballaran en aquests controls, dissenyats en el marc del dispositiu Oris que el cos va posar en marxa per la crisi del coronavirus.

PUBLICITAT