Catalunya Baseball & Softball Week
Un moment de la competició (Foto: Facebook de la FCBS)

Gavà ha estat una de les tres seus aquest passat cap de setmana de la Catalunya Baseball & Softball Week. Organitzada per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS), l’esdeveniment es disputava a tres seus: el Camp Municipal de Beisbol i Softbol de Viladecans, el Camp de Beisbol i Softbol Can Torelló de Gavà, i el Camp Antonio Hervas de Sant Boi.

Sophie Regnard, presidenta del Club Beisbol i Softbol Gavà, ha destacat que, com que en aquesta competició han participat equips procedents de moltes parts d’Europa, “és molt important poder donar a Gavà aquesta visibilitat a nivell europeu, aquests equips han vist el nostre camp i ara tornaran als seus països i podran parlar de les nostres instal·lacions. A més, s’ha de tenir en compte que els equips han estat cinc dies aquí, alguns fins i tot més dies, i els seus membres han estat fent aquí una despesa important en qüestions d’oci o de restauració”.

S’ha de tenir en compte que aquest esdeveniment “serveix a nivell de Catalunya per fer una preselecció de jugadors de cara al Campionat d’Espanya en les quatre categories en les que s’ha jugat, és a dir, Sub12, Sub15, Sub18, i Softbol Sub16. En aquesta edició hem tingut 8 jugadores i 6 jugadors del nostre club seleccionats, i per això hem intervingut com a club per a fer encara més visible aquest esport que a nivell europeu i internacional ja està agafant volada”.

El temps no ha acompanyat molt aquest cap de setmana, i tot i això s’han pogut disputar tots els partits “excepte els de Sub 18, on es van suspendre les jornades del dissabte a la tarda i diumenge al matí perquè els camps estaven negats i no es podia jugar”.

Catalunya Baseball & Softball Week