30 ciclistes al Rodacamins 2019
Una trentena de ciclistes van participar a la sortida.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà va organitzar diumenge el Rodacamins, una pedalada per la nostra zona de muntanyes. La sortida, amb trobada al parc de la Torre Lluc, es va dissenyar a través de dos itineraris, un de 16 quilòmetres i 400 metres i un altre de 31 quilòmetres i 750 metres. La trentena de participants van passar per trialeres, pistes i senders d’espais boscosos de Gavà i Sant Climent i van rebre servei d’avituallament amb líquids i fruites diverses.

En acabar, també a la Torre Lluc, es van reposar forces amb un autèntic esmorzar de forquilla a base d’ous ferrats amb pernil i botifarra, llesques de pa de pagès amb tomàquet, begudes diverses i cafès. També es va lliurar un obsequi de record als participants.

Abans de començar, es va guardar un minut de silenci en record als ciclistes morts a les carreteres, i per sensibilitzar de la vital importància de mantenir 1 metre i mig de distància dels cotxes respecte als ciclistes. Recordem que la UME, es concentra periòdicament davant de l’Ajuntament, justament per reclamar aquest respecte vial cap el col·lectiu ciclista.