Marcel·lí Moragas
Festa d’inauguració del nou pavelló poliesportiu cobert del Marcel·lí Moragas

Els alumnes del col·legi Marcel·lí Moragas han celebrat una festa aquest migdia aprofitant que ja poden utilitzar la seva nova pista poliesportiva coberta. La festa, que ha comptat amb l’animació d’un grup teatral infantil, posa el punt i final a unes obres que han servit per dotar a aquest centre d’ensenyament d’una infraestructura que farà servei no només a ells, sinó també als ciutadans de Gavà i especialment als del barri on s’ubica.

La cap d’estudis del Marcel·lí Moragas, Magda Casas, ha explicat que “aquesta pista coberta suposa molt per l’escola, feia molts anys que es demanava perquè no teníem una instal·lació per fer educació física quan plou, i tampoc teníem un espai per fer actes”.

Aquest factor de que sigui una pista coberta és probablement el que més aprofitarà l’escola ja que, tal i com Casas deixa clar, “érem una de les escoles de Gavà que no tenia cap espai tancat per poder fer activitats d’educació física o altres activitats a nivell d’escola perquè no teníem cap espai on es pogués reunir l’escola sencera, aquí sí que podem fer-ho a nivell de famílies, d’escola, o de qualsevol tipus de reunió, així que estem molt contents”.

Casas ha afegit que “noi ens esperàvem que aquest poliesportiu fos tan maco, han aprofitat molt bé l’espai, ho han fet amb gust, i creiem també que potenciarà molt el barri”.

L’escola disposarà del poliesportiu de 9 del matí a dos quarts de sis de la tarda, tant per activitats escolars com per les extraescolars de l’AMPA.