Les obres del Marcel·lí Moragas s’acabaran previsiblement el proper mes de maig
Les obres del Marcel·lí Moragas s’acabaran previsiblement el proper mes de maig

Les obres de cobriment de la pista del col·legi Marcel·lí Moragas s’acabaran previsiblement pels volts del proper mes de maig. Així ho ha confirmat aquest matí l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, en el decurs d’una visita d’obres per veure de primera mà com avancen aquestes tasques.

L’alcaldessa ha explicat que “ja ens queda poc per veure del tot finalitzades aquestes obres, previsiblement durant el mes de maig jo crec que ja estaran enllestides amb tot el mobiliari que s’instal·larà en aquesta pista coberta del Marcel·lí Moragas, una escola fantàstica ubicada en un entorn fantàstic”.

Raquel Sánchez s’ha mostrat molt satisfeta ja que amb aquesta nova posta coberta “guanyem un equipament esportiu d’us comunitari per la nostra ciutat, que ens feia molta falta, i a més poder-ho fer en una escola pública de la nostra ciutat jo crec que és una bona inversió, més encara tenint en compte que aquesta és una escola potent que és un model més de la resta d’escoles públiques de la nostra ciutat”.

El pressupost assignat a aquestes obres puja a 2 milions d’euros que aporta l’Àrea Metropolitana de Barcelona.