#FemLesCosesBe
L’Ajuntament entrega els AirPods de la campanya de civisme #FemLesCosesBe

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va entregar el passat divendres els AirPods del concurs de civisme #FemLesCosesBe. La iniciativa formava part de la campanya de civisme que va arrencar fa poc més de dos mesos i que pretenia que la ciutadania fes una fotografia de conductes cíviques i la pengessin a les xarxes socials.

Els dos guanyadors d’aquests AirPods són Baldiri Alavedra i Jennyfer Garrido. Sánchez els va agrair la seva participació en aquest concurs i va conversar amb els dos, ell és usuari del centre de FAGA (Familiars de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Gavà), i ella porta una perruqueria per a mascotes. El Baldiri va presentar una fotografia del taller de fotografia que FAGA va engegar amb el tema del civisme, mentre que la Jennyfer va enviar una fotografia repartint les “pipimplores” que formen part precisament de la campanya de civisme de l’Ajuntament.

L’alcaldessa va expressar que li feia “molta il·lusió poder regalar aquests AirPods, és un petit detall però al mateix temps és una manera d’incentivar els comportaments cívics i de donar exemple”.