4 fitxatges més del CF Gavà
Musa, Espi, Albert Sancho i Rubén Castro són els darrers fitxatges

El CF Gavà ha presentaT 4 fitxatges més. Es tracta dels centrals Adrià Espinosa “Espi” i Musa, el porter Albert Sancho i de Rubén Castro que juga de lateral. Amb aquestes incorporacions, sumades a les ja presentades de Marc González, un lateral molt tècnic, els migcampistes Marc Barroso, Sergio López i Joan Vázquez, els defenses Adrián Pérez i Andreu Llorca i el porter Kilian Cañabate i el mitjapunta Juan Quiles i Miquel Sadurní el conjunt està pràcticament perfilat per iniciar la pretemporada sota les ordres del nou cos tècnic, amb José Manuel Serrano d’entrenador, i Albert Poch com a director esportiu.

Recordem que el projecte arrenca sota la presidència d’Iván Carrillo, qui ha apostat per fusionar l’Escola de Fútbol Gavà amb el club perquè entén que “hi ha una gran pedrera i uns grans professionals, que segur que aportaran jugadors pel primer equip“. Finalment, també ha fet saber que en “l’apartat econòmic se segueix treballant per aconseguir patrocinadors”.

D’altra banda, el CF Gavà s’enfrontarà al Lleida Esport, de Segona B, en la primera ronda de la Copa Catalunya. El partit es disputarà a la Bòbila, el darrer cap de setmana de juliol.