El CF Gavà presenta el nou cos tècnic
Serrano, Poch i Carrillo a la roda de premsa | Foto: Isaac Fandos

El CF Gavà ha presenta oficialment a la premsa el nou cos tècnic per a la propera temporada integrat per dos vells coneguts: José Manuel Serrano, que farà d’entrenador, i Albert Poch que ocuparà el càrrec de director esportiu.

José Manuel Serrano assegurava que el seu fixatge pel Gavà ha suposat poder “complir un somni”, i que, sens dubte, “és una oportunitat que no es podia deixar escapar“. Pel que fa al projecte esportiu, ha avançat que “el primer pas serà recuperar jugadors que ja hagin passat pel club i que ara estiguin en clubs de la mateixa categoria o una superior o inferior“.

Albert Poch també s’ha mostrat il·lusionat i ha recordat que quan ells entrenava “l’època era difícil” i “poc imaginava poder tornar com a director esportiu”. En qualsevol cas admet que “retornar al club que em va donar l’oportunitat de debutar com entrenador a Tercera és molt important”.

A nivell esportiu, ha precisat que té “moltes ganes de treballar i reconduir coses, sobretot tocant de peus a terra que és el que ens ha faltat en aquests últims anys“. Seguint aquesta línia, Poch diu que “anem una mica tard. Hi ha molts jugadors que ja estan tancats. El que volem fer, és com sempre, apostar per 4 o 5 jugadors veterans i després ‘nanos’ del club. El problema és que ara mateix els juvenils no estan consolidats i cal que vagin progressant”. Tot i això, confia que formaran “un equip molt competitiu”.

El president del club, Iván Carrillo, ha destacat la decisió de fusionar l’Escola de Fútbol Gavà amb el club perquè entén que “hi ha una gran pedrera i uns grans professionals, que segur que aportaran jugadors pel primer equip“. Finalment, també ha fet saber que “l’apartat econòmic va molt bé, i estem arribant a molts acords“, encara que els últims dies “ha arribat una denúncia per part d’Hugo Grgona en la que se’ns demanen 500.000 euros, però segons la nostra advocada aquesta demanda no arribarà a cap lloc“, finalitzava el president.