4 Jornada Por una Economía Circular y Competitiva
4 Jornada Por una Economía Circular y Competitiva

L’alcaldessa de Gavà i vicepresidenta 2a de la Red Española de Ciudades por el Clima, Raquel Sánchez, presidirà aquest dijous, 4 de març, la inauguració de la 4a Jornada “Por una Economía Circular y Competitiva”.

A l’obertura de la sessió també intervindrà el director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Héctor Santcovsky, i el secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, David Lucas.

La jornada esdevé un punt de trobada d’empreses, administracions i experts per donar major impuls a l’economia circular, entesa com la clau del desenvolupament econòmic i social del segle XXI.Enguany, la jornada serà conduïda per la periodista especialitzada Betlem Kayser,que presentarà l’ambiciós programa de residu zero que està impulsant amb gran èxit la ciutat d’Austin (Texas), així com l’innovador “REDISCOVERY Centre” de Dublín, un espai de cocreació per fomentar l’economia verda i baixa en carboni.

Posteriorment es presentaran quatre experiències innovadores en la gestió de l’aigua, l’eficiència energètica, la gestió dels residus i la construcció sostenible. Per a això, es comptarà amb la participació de representants d’Aigües de Barcelona, de Sestao Berri, de l’Associació Green Building Council Espanya (GBCe) i del Grup Roca.

 La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Gavà, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Federación Española de Municipios y Provincias y la Red Española de Ciudades por el Clima.
Podeu formalitzar la inscripció a https://porunaeconomiacircular.es/jornada-2021/
També podreu seguir-la en directe a través del canal YouTube de l’Ajuntament de Gavà