6 hores de resistència
Garraf Runners vol destacar que la prova es pot fer al gust de qualsevol participant (Imatge: cortesia Club Esportiu Garraf Runners)

El Club Esportiu Garraf Runners valora molt positivament el desenvolupament de la segona edició de les 6 hores de resistència, que l’entitat va organitzar el passat dissabte 6 d’abril. “Tot va anar molt bé, no va haver-hi cap errada d’importància i els participants ho van donar tot”, ens explica Pedro Juárez, director tècnic de la prova i vicepresident del club esportiu. Juárez destaca dels participants el seu “esforç i la seva insistència amb les que es prenen aquest tipus de prova”.

La participació va ser l’esperada i “només van fallar sis dorsals, per nosaltres això és tot un èxit perquè a la majoria de curses hi ha més d’un 15% d’absències, per tant ens sembla meravellós aquesta baixa absència que va haver a la nostra prova”.

El primer classificat en la general va ser Jesús Hernández, que va fer 35 voltes en 05:54:18. El segon classificat va ser Carlos Gámez, que va fer també 35 voltes en 05:55:39. I el tercer classificat va ser Mario Jiménez amb 34 voltes i un temps de 05:54:18. Per trobar la primera dona a la general haurem de baixar fins a la posició 7 a on trobem a Anaïs Muñoz, que va fer 32 voltes en un temps de 06:00:00.

Respecte a les dues sortides populars “només va fallar una persona, i això ens va sorprendre també”. Aquí cal tornar de nou al que Juárez ja ens comentava a la prèvia d’aquest esdeveniment perquè “moltes de les persones que es van apuntar a les sortides populars ens van mostrar la seva sorpresa davant del que es van trobar. Molts es pensaven que es tractava d’estar 6 hores corrent donant voltes i estaven sorpresos per veure que hi havia altres opcions de fer aquesta prova. De fet, molts ens van confirmar, després de veure com és realment aquesta prova, que l’any vinent tornaran sí o sí”.

Els organitzadors, doncs, van comprovar el que ja sabien, i és que “alguna cosa ha fallat en el missatge que hem enviat”. De fet, “internament ja havíem fet una reflexió”, i de cara a l’any vinent s’esforçaran en deixar clar que, “respectant completament la part competitiva, aquesta és una prova familiar, popular, i oberta a tothom”.

De fet, els organitzadors van fer una enquesta als participants i la majoria destacava que volien que la part popular es mantingués perquè molts aprofiten aquest esdeveniment per passar un matí en família.