Cristina Medina, protagonista absoluta de
Cristina Medina, protagonista absoluta de "Lunátika"

Divendres, 9 d’octubre, a partir de les 21 hores, i després de mesos sense representacions presencials, l’Espai Maragall acollirà l’espectacle “Lunátika”, un cant a l’alliberament de la ment i el cos, a través de l’humor absurd i genuí de Cristina Medina.

Actriu, productora i creadora d’espectacles, Cristina Medina porta més de 20 produccions teatrals a l’esquena, col·laboracions en cinema i diversos projectes televisius. Amb la seva anterior companyia de teatre, Pez en Raya, va escriure i va protagonitzar 13 espectacles que van donar la volta a el món i amb els que va rebre el reconeixement de públic i la crítica, així com diversos premis individuals i col·lectius per la seva feina. En l’actualitat, i des de fa més de deu anys, és coneguda pel seu paper de “Nines” a la sèrie “La que se avecina” de Tele 5.

En Lunátika Cristina Medina és Mary Lonly, una dona a l’atur que rep una oferta de treball que la portarà a la lluna. Així comença aquest espectacle en el qual una coach-doctora, també interpretada per Cristina Medina, imparteix una conferència de com ser més feliços asumiéndonos a nosaltres / as mateixos / es. Mary Lonly, recentment enviada a la Lluna, servirà de rata de laboratori a la Doctora Per telèfon per il·lustrar més clarament aquestes maquiavèl·liques estratègies de manipulació i com podem combatre-les amb el seu peculiar ajuda.

L’entrada a l’obra, amb la qual s’inicia al Maragall la programació de teatre del trimestre, té un preu de 10 euros en venda anticipada i de 12 euros el dia de la funció. L’obertura de les portes serà a les 20.30.

Es recorda que l’aforament és limitat i l’ús de mascareta obligatòria durant l’espectacle seguint les directrius sanitàries i les normes establertes.