A presó dos lladres de pisos

El jutjat d’instrucció 1 de Gavà ha decretat l’ingrés a presó de dos homes que van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra el 10 de desembre com a presumptes autors de deu robatoris amb força en domicilis de Gavà, Castelldefels i Barcelona.
Els homes, de 21 i 24 anys i sense domicili fix, van ser detinguts després que aquest mateix dia una dotació policial de Castelldefels rebés l’avís d’una alarma positiva en un pis del sector nord de la ciutat.

Els agents van comprovar que l’interior del domicili estava regirat i que s’havien sostret objectes de valor, per la qual cosa es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar a dos homes que coincidien amb la descripció dels sospitosos i que portaven diners i objectes de valor, per la qual cosa van ser detinguts.

Posteriorment, gràcies a les imatges registrades per càmeres de videovigilància, es va descobrir que havien participat en altres nou robatoris amb força en domicilis entre finals de novembre i principis de desembre.

El modus operandi que utilitzaven els lladres era sempre el mateix: accedien als pisos després d’escalar per la façana i entrar a l’interior per balcons o finestres per a després forçar les portes d’accés.