A presó el lladre al qual un jutge va limitar els moviments a Gavà

Els Mossos d’Esquadra han detingut al jove de 25 anys que tenia limitats els moviments per odre duna jutge de Gavà per estar acusat de multitud de robatoris amb força en establiments de la zona. El lladre va ser enxampat in fraganti, dijous passat, amb tres ordinadors acabats de robar d’una llar d’infants de Sant Boi. Abans de cometre aquest robatori també va forçar i va assaltar un taller mecànic. La seva detenció va permetre resoldre altres robatoris dels dies anteriors: en un restaurant de Castelldefels, un altre en un forn de pa de Gavà i un tercer en un establiment comercial del mateix municipi.

El jove té diagnosticada una minusvalidesa per un trastorn mental que no li impedeix ser plenament conscient del que fa i de les conseqüències que tenen els seus actes. Darrerament perpò, les seves reaccions havien estat més i més violentes, enfrontant-se als agents i a les seves víctimes. En una de les últimes ocasions que va ser detingut va amenaçar amb lesionar-se en l’àrea de custòdia i va ser necessari l’ús de la força per a immobilitzar-lo i evitar que es fes més mal.

La seva especialitat eren els centres escolars i les biblioteques, on accedia forçant una porta o una finestra i d’on s’emportava qualsevol cosa que després pogués vendre amb facilitat.