A punt per a la Mostra Entitats 2019
La mostra d'entitats tindrà lloc el 5 d'octubre.

Gavà celebrarà el proper 5 d’octubre, la Mostra d’Entitats amb la participació d’una quarantena d’associacions locals de caire divers que instal·laran el seu estand d’10 a 14 i de 17 a 20.30 hores, al parc de la Torre Lluc i la rambla de Maria Casas. La jornada els permetrà fer visible la seva activitat i estrènyer llaços de col·laboració entre elles.

El programa inclou tallers, exposicions, xerrades, actuacions musicals, contes i activitats solidàries. En els estands de les entitats és on es faran les activitats i s’ubicaran les exposicions, mentre que les actuacions es faran a l’escenari central de la Torre Lluc.

Un any més, es podrà visitar l’Espai GavàMón. A la rambla de Maria Casas hi haurà les carpes de les entitats de cooperació on es faran accions de sensibilització i difusió. A més d’exposicions, es faran tallers diversos i espectacles.

La ciutat compta amb més de 200 entitats que treballen en diferents àmbits com la cultura, l’esport, l’acció social, l’educació, les relacions veïnals, el comerç, la cooperació internacional i el medi ambient.