Acabades les obres al carrer Palafrugell
Acabades les obres al carrer Palafrugell

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest dimecres el carrer Palafrugell, al barri de Gavà Mar, un vial que durant prop de 4 mesos ha estat objecte d’una profunda reforma consistent en l’anivellament i asfaltat del sòl malmès per les arrels dels arbres (amb la instal·lació de barreres antiarrels) i l’ampliació de les voreres a banda i banda amb 2 metres d’ample, i una única filera d’aparcament. Els treballs, amb una inversió de 292.566,88 €, suposen, segons Badia, “una important millora en l’accessibilitat que per raons tècniques no es va poder fer abans i que forma part del projecte global de rehabilitació al barri, tal i com es va fer amb anterioritat als carrers Arenys i Llançà ”.

L’obra al carrer Palafrugell també ha incorporat nous fanals amb criteris d’eficiència energètica que il·luminen més bé quan es fa fosc i el soterrament de serveis la qual cosa permetrà eliminar els molestos pals de cablejat de les voreres que suposen una molèstia en el pas de vianants. Així mateix, també s’ha treballat per millora el drenatge de l’aigua quan plou i s’han preservat pins.

També s’ha treballat per millora el drenatge de l’aigua quan plou i s’han preservat pins.

Badia ha precisat que “és voluntat de l’Ajuntament seguir apostant pel manteniment de l’espai públic en tot el terme i, en el cas de Gavà Mar, el següent pas serà reformar els carrers de Vandellós i Ametlla, on la idea és que siguin de priorat invertida, és a dir, pensats per a vianants abans que pels cotxes”.