Activitats familiars al Parc Arqueològic
Activitats familiars al Parc Arqueològic

El Parc Arqueològic de les Mines de Gavà acollirà els propers dies tot un seguit d’activitats familiars relacionades amb el nostre passat neolític

Programa

  • Dimarts 27 de desembre, a les 12 hores, es farà el taller experimental “Escoltem les restes del passat” . Així, un cop els objectes arqueològics han estat desenterrats pels arqueòlegs, es porten al laboratori. Voleu saber com s’estudien aquests objectes? Com si fóssiu científics experimentats, posareu a prova el vostre enginy per esbrinar què va passar a Gavà fa sis mil anys.
  • Dimecres 28 de desembre, a les 12 hores, es farà el taller experimental “Enfanga’t amb la Venus”. Feta de fang, amb els ulls com el sol i de pell fumada i brunyida. Així és la nostra Venus de Gavà. L’activitat i recrearà, pas a pas, com els miners de Gavà varen fer-la ara fa sis mil anys.
  • Dijous 29 de desembre, a les 12 hores, es farà el taller experimental, “Joieria prehistòrica”. Fa 6.000 anys els pobladors de Gavà excavaren la
    terra per extreure’n un misteriós mineral de color verd amb el qual feien joies i
    ornaments. Els participants podran fer-se ells mateixos un penjoll tal com el feien les dones i homes de la prehistòria. El taller és ideal per completar la visita a les mines.

Totes les activitats tenen 1 hora de durada, costen 3,70 € per persona i per prendre-hi part cal reservar prèviament al telèfon 93 263 96 50, ja que les places són limitades.