Activitats Fira Espàrrecs en família
La Casa d'Aragó celebrarà la seva popular bicicletada.

El programa de Gavà Balla! portarà tota una sèrie d’actuacions a l’escenari ubicat a la plaça de Jaume Balmes. Exhibicions temàtiques de ball i dansa moderna i tradicional, cercaviles i espectacles de carrer adreçats a tots els públics per gaudir de tot un dia en família.

Dissabte al matí es farà el lliurament del premi als millors espàrrecs de la Fira 2018. Al vespre es podrà gaudir d’un concert a l’escenari de la plaça de Jaume Balmes mentre es degusten les tapes de l’espai gastronòmic GastroGavà.

Un any més, els mercats municipals de la nostra ciutat acolliran una petita mostra de paneres de llavors els dies previs a la Fira. Les paneres es podran visitar del 24 al 29 d’abril, a MercaGavà i al Mercat del Centre.

A més, diumenge al matí, de la mà de l’Associació de vehicles d’època del Baix Llobregat, es farà el recorregut del Ral·li antic pel centre de la ciutat i Gavà Mar dels vehicles d’època, que després de fer el seu circuit quedaran exposats a la plaça de Jaume Balmes durant tot el matí.

La ciutat es guarneix de Fira

Les entitats culturals, socials, esportives i educatives del municipi també es bolquen amb la Fira i hi participen de manera molt activa, sigui amb actuacions a l’escenari, exhibicions, cercaviles o organitzant tota mena d’activitats. Grallers, bastoners i castellers no perden l’ocasió per vestir-se de gala i se sumen a la interessant oferta de tallers i jocs destinats als més petits perquè puguin gaudir de tot un dia en família a la Fira.

Amb motiu de la Fira, a la ciutat s’organitzen diferents activitats complementàries:

  • Jornada de portes obertes al Parc Arqueològic Mines de Gavà, c. de Jaume I, 7. Entrada gratuïta. Dissabte 28 d’abril, de 10 a 19 h. Diumenge 29 d’abril, de 10 a 14.30h.
  • Jornada de portes obertes al Refugi antiaeri de la Rambla de Gavà. Accés pel pas soterrani de la cruïlla de la rambla de Salvador Lluch i el carrer de Salamanca. Entrada gratuïta. Diumenge 29 d’abril, de 10 a 14 h.
  • Exposició «Llobregat. 1 delta 6 pobles». Del 19 d’abril al 10 de juny. Museu de Gavà.
  • 6è Trofeu de Promoció del Baix Llobregat – Gran Premi Fira d’Espàrrecs. Dissabte 28 d’abril, de 9.30 a 14 h. Estadi Municipal La Bòbila.
  • XIV Bicicletada Popular de la Casa de Aragón. Diumenge 29 d’abril, 9.30 h. Plaça de Jaume Balmes.
  • Col·laboració especial del Circ Raluy Legacy. A la plaça de Francesc Macià