Torna a Gavà el Circ Raluy Legacy
La carpa s'instal·larà a la plaça de Francesc Macià del 19 al 29 d’abril.

El mític Circ Raluy Legacy torna a visitar Gavà. Concretament podrem gaudir dels seus espectacles sota la carpa, que instal·laran a la plaça de Francesc Macià del 19 al 29 d’abril. Els assistents podrà passar una bona estona de circ clàssic, amb moltes dosis d’humor i amb les actuacions de trapezi, fonambulisme, màgia, foc, patinatge, teles, o els clàssics pallassos, com l’amfitrió del circ, Lluiset (Lluis Raluy), Sandro i Bigotis.

Gavà, amb el circ

A l’igual que en els dos anys anteriors s’aprofitarà aquesta visita per col·laborar amb l’Ajuntament per oferir activitats paral·leles a les funcions habituals per promoure la cultura del circ entre els infants i joves. Durant aquest dies, diferents entitats locals relacionades amb les arts escèniques oferiran tallers i petits espectacles acompanyats d’una representació dels artistes del circ.

El dia 21 d’abril, a les 12 hores, es farà un tastet de teatre amb les companyies amateurs Spectacular, Spectaclular, Algama i Los Gamusinos. Dilluns, dia 23, es faran activitats de Sant Jordi a la Rambla durant tota la jornada i, dimecres 25 d’abril, a les 18 hores es farà un taller de circ per a nens i nenes a partir de 7 anys, a càrrec del Mag Max, del propi  Raluy. Per participar-hi cal formalitzar la inscripció trucant al telèfon 619628861.

Un circ amb llarga història

La trajectòria del Circ Raluy Legacy és de cinc generacions d’artistes, professionals del circ, que avui dia segueixen creant espectacles meravellosos, fent-nos riure, emocionar-nos i sorprendre’ns per igual.

El Circ Raluy Legacy està dirigit pel major de la saga, Luis Raluy, mà a mà amb la resta de la seva família per fer possible la conservació d’un preuat llegat que ha anat passant de pares a fills i que, avui dia, està considerat a més d’un meravellós circ, com un dels museus ambulants més importants d’Europa. Compta amb més de 40 caravanes i camions de principis de segle passat aconseguint així, transportar-nos directament a l’època daurada del món del circ, tan sol amb veure-ho per fora.