Adisga viu el seu sopar solidari
Adisga viu el seu sopar solidari

El restaurant Kawai va acollir divendres el primer sopar solidari d’ADISGA. Aquesta iniciativa va sorgir, segons va explicar Pedro Manuel Corvillo, president d’ADISGA, “a través d’un amic que ens va posar en contacte amb l’Òscar Manresa, ell ens va proposar aquest sopar i estem molt agraïts i molt contents amb aquesta ideai el propi Manresa precisa que “amb petits gestos com aquest contribuïm a una causa meravellosa

Per a ADISGA el sopar és, a més d’una manera d’aconseguir recaptació, “una oportunitat de fer-nos visibles en altre tipus de col·lectiu, de donar-nos a conèixer, fer relacions socials i de tenir l’oportunitat d’explicar el nostre projecte”.

Entre els assistents al sopar hi havia diferents regidors i regidores de l’Ajuntament de Gavà encapçalats per la pròpia alcaldessa Raquel Sánchez qui va posar en valor “la necessitat d’establir xarxes relacionals entre entitats i sectors com la restauració i donar suport a col·lectius com Adisga, contribuint així, a fer de Gavà una ciutat més inclusiva”.

El preu del menú d’adults era de 30 euros i el preu del menú infantil de 16 euros i constava d’un pica-pica i una graellada de carn, entre d’altres.