Al setembre tot comença
Zamorano, aquest matí al seu despatx

Activitats formatives, activitats culturals, i també de caire esportiu. Tot això és el que es pot trobar en l’agenda d’activitats promogudes per l’Ajuntament de Gavà que comencen ara aquest mes i que, com és ja tradicional, s’agrupen sota el nom Al setembre tot comença.

Ester Zamorano, tinenta d’alcaldessa de Benestar i Cultura, ha assegurat sentir-se “contenta de poder tornar a presentar aquesta programació d’activitats culturals i esportives”, i ha destacat, com a novetat d’aquest curs 2021-2022, el programa Forma’t +18, “un format que hem creat enguany que consisteix en una formació per tots aquells joves que volen seguir formant-se a nivell cultural, de salut, etc, i que creiem que els hi pot anar molt bé si tenen ganes de seguir fent coses”.

Zamorano també ha destacat, dintre del Al setembre tot comença, el Gavà Impulsa “que va dirigit a aquelles persones que volen seguir avançant a nivell professional”; també les activitats per a la gent gran, les del Consorci de Normalització Lingüística, les del Centre de Formació d’Adults, i “també hem de comptar que tenim a les diferents entitats de la ciutat que, amb el suport de l’Ajuntament, ens ofereixen un ampli ventall d’activitats a fer”.

La intenció del consistori9 en agrupar aquestes activitats sota el nom de Al setembre tot comença és òbvia: “El setembre és un mes en el que ens posem en marxa de nou, veníem de l’aturada de l’agost i ara venim amb ganes i amb noves idees de fer coses, així que ho aprofitem per posar tot aquest ventall aquí ja que creiem que és un bon moment per fer activitats a la nostra ciutat”.

Les activitats es faran amb les mesures anti-Covid 19 adients, tot i que en principi no seran tan restrictives com les del Al setembre tot comença de 2020: “Cal no oblidar aquestes mesures, insistim en la necessitat de mantenir-les, tot i que veiem que cada vegada les coses es van tranquil·litzant”.