Alejandro Fernández i Mónica Parés, durant la celebració del Comitè Executiu
Alejandro Fernández i Mónica Parés, durant la celebració del Comitè Executiu

La plana major del Partit Popular de Catalunya es va donar cita a Gavà, ahir a la tarda, per a la celebració del Comitè Executiu, presidit pel seu president, Alejandro Fernández i la presidenta del Partit Popular de Gavà i portaveu del grup municipal, Mónica Parés.

La presidenta dels populars a Gavà va agrair a la direcció general del PP de Catalunya i al seu president “que hagin escollit la nostra ciutat per celebrar aquest Comitè Executiu, el primer que es fa a Catalunya i a la província de Barcelona després de la celebració del nostre gran Congrés celebrat fa dues setmanes a Sevilla”. Un Congrés que, va dir Parés, “va voler recordar el Congrés de la refundació del nostre partit fa 32 anys i d’on hem sortit més units, més forts, amb una executiva responsable i que té tot el nostre suport”.

En aquest Congrés es va escollir a Núñez Feijóo, com a president, el novè de la història del Partit Popular, fundat en plena transició democràtica, en 1977.

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, que fa poc va venir a Gavà per estar al costat de Mónica Parés quan va ser reelegida presidenta del partit, va tenir paraules de reconeixement a la seva tasca: “Gavà és per al Partit Popular de Catalunya  absolutament prioritari. Tenim una candidata que és extraordinària, que en un moment molt difícil va ser capaç de mantenir representació municipal quan a d’altres poblacions no va ser possible. La raó per la qual estem avui aquí per celebrar un Comitè Executiu del conjunt de Catalunya és per continuar amb aquest reconeixement a la seva tasca i, també, per tornar a demostrar que Gavà és absolutament prioritari per al partit”. Fernández està convençut que “Gavà és un d’aquests municipis on el Partit Popular pot créixer més de la mà de Mónica Pares”.

Sobre el recent Congrés va assegurar: “És evident que el Partit Popular ha sigut capaç de sortir d’una crisi molt complicada de manera rapida, exemplar. Totes les enquestes ja diuen que està recuperant força electoral” . A més va mostrar la seva confiança en el futur y en la capacitat del partit de guanyar les properes eleccions generals: “Encara ens queda molt per fer, hem passat una etapa difícil, però és evident que la gent està tornan una mica a mirar cap el Partit popular. Com sempre que hi ha una crisi greu es quan el PP es mostra mes eficaç. Allà on l’esquerra i el nacionalisme deixen destruïda una societat el Partit Popular reapareix per tornar a posar ordre”.

Al Comitè Executiu, celebrat al Casal d’Entitats Sant Jordi, també van assistir afiliats del partit de Gavà invitats per la direcció regional.